Tallers d’estimulació cognitiva ELS TALLERS I SERVEIS QUE OFEREIX ANTHURIUM SÓN DIVERSOS, BASANT-NOS EN LES CAPACITATS COGNITIVES, CREATIVES, FUNCIONALS I SOCIALS DE LES PERSONES. DIRIGIT A PERSONES ADULTES AMB INICI DE DEMÈNCIA, ICTUS, PROBLEMES NEURODEGENERATIUS.

Tallers de memòria

EN AQUEST TALLER TREBALLEM L’ENTRENAMENT DE LES HABILITATS COGNITIVES AMB L’OBJECTIU DE POTENCIAR LES CAPACITATS MENTALS DE LES PERSONES.

A les diferents sessions es realitzen diferents tècniques i procediments d’estimulació com ara: la reminiscència, exercicis d’atenció i memòria, activitats d’orientació a la realitat i la socialització a través de la interacció grupal.

L’entrenament de les habilitats cognitives proporciona a les persones (especialment a la gent gran) una millora important si aquestes presenten algun dèficit de memòria

Tallers de pintura

AQUEST TALLER OBRE UN ESPAI ON ENS PERMET MILLORAR O APRENDRE TÈCNIQUES DE DIBUIX, PINTURA I DECORACIÓ AMB LA GUIA D’UNA PROFESSIONAL.

Fem que la creativitat i l’expressió plàstica et proporcionin eines per expressar-se artísticament, ja que l’art és un mètode que afavoreix la reflexió, la comunicació i la tranquil·litat.

Les creacions realitzades a les diferents sessions es duran a terme a través de diferents materials i tècniques artístiques.